Czerwone wino 

Wina czerwone produkuje się z całych gron owoców razem ze skórką, pestkami oraz łodyżkami. Wina czerwone mają również korzystny wpływ jeśli chodzi o ochronę przez miażdżycą oraz zakrzepami a także nadciśnieniem tętniczym.

Barwa czerwona tego rodzaju wina to efekt zastosowania w produkcji skórek. Ze skórką do wina przedostają się garbniki oraz ta...

Wina czerwone produkuje się z całych gron owoców razem ze skórką, pestkami oraz łodyżkami. Wina czerwone mają również korzystny wpływ jeśli chodzi o ochronę przez miażdżycą oraz zakrzepami a także nadciśnieniem tętniczym.

Barwa czerwona tego rodzaju wina to efekt zastosowania w produkcji skórek. Ze skórką do wina przedostają się garbniki oraz taniny, które ściągają i konserwują. To dzięki tym substancjom wino czerwone ma lekko gorzkawy smak w ustach.

Gatunki wina czerwonego są najczęściej winami, które pochodzą z różnych szczepów. Dzięki tym połączeniom uwypuklają się pozytywne cechy wina . Najczęściej łączy się gatunki bordoskie, czyli Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Merlot.

czytaj więcej...
Ilość win w tej kategorii: 41
na stronę

Wino o kolorze rubinowym aż ciemnego granatu .

80,00 zł
W magazynie

Mocny smak, aromat

40,00 zł
W magazynie

Aromaty wiśni i czereśni z pikantnym cieniem

42,00 zł
W magazynie

W ustach wiśnie, jeżyny i porzeczki

45,00 zł
W magazynie

Smak suszonych wiśni i powideł

69,00 zł
W magazynie

W smaku wiśnie w czekoladzie

105,00 zł
W magazynie

Wino z świetną świeżośćią owocu

110,00 zł
W magazynie

Lekkie , owocowe

90,00 zł
W magazynie

Zweigeltrebe 40%, Pinot noir 30%, André 20%, Frankovka 10%

82,00 zł
W magazynie
Wyświetlone: 1 - 9 z 41

Potrzebujesz pomocy?

Zadzwoń:

+48 500 536 722

+420 608 700 099

Newsletter

Otrzymuj kupony rabatowe, informacje o promocjach, nowościach.